Milyen fűtést lehetne wc-be tenni?
A wc-be minek bármi is?
Ott max. három percet vagy benn :D
Gyerekkoromba a wc-be volt egy ilyen lukacsos tégla az udvarra, a szellőzés miatt (nem tudom mi a neve,akkora mint az üvegtégla csak 4 lyuk van rajta) fűtés nem volt. Még a téli mínuszokba se fagyott be a valagunk a wc-n.
Aztán panelba laktam albiba,természetesen mivel külön volt a fürdőtől,így abba se volt fűtés. Amit vettünk házat ott egybe van a fürdővel,így van fűtése. De amúgy én még nem láttam sehol,hogy külön wc-be bármilyen fűtés legyen,de valakinél bizti van,csak nem igazán szokás,pláne,hogy ott a jó szellőzés a lényeg és nem a meleg
A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a fűtőszőnyeg a lábad alá.
Ezt elég akkor bekapcsolni, amikor használod a WC-t, tehát a fogyasztása szinte nulla.
Ennél igényesebb egy kisebb törölközőszárító, az a levegőt is melegíti.
Mi családi házban lakunk, a WC a leghidegebb helyen van, és egy gyengére állított padlófűtés megy késő ősztől kora tavaszig.
Igaz, megfagyni fűtés nélkül sem fagynánk meg, de ha pl. fekvő beteg valaki, akkor télen, pizsamában ne kelljen a hidegben lennie. Vagy ha pl. kisgyerek van (lesz) a családban, akkor se rossz.
Panellakásokban a fölmenő fűtéscsövek a WC-ben szoktak menni. Az ad annyi meleget, amennyi még sok is. Ráadásul ott minden irányból helyiség veszi körül.
Szóval sok függ a helyiségek elrendezésétől is.
Nekünk ilyen van a WC-ben: [link]
Pikk-pakk felmelegít.
Csak egy konnektor kell hozzá (ha nincs, egy villanyszerelő tesz egyet)
Kalap úr!
Kellő folyadék,mozgás és rostos ételek,megoldják a széklet problémát és az aranyér se fogja felütni a fejét a sok erőlködéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!