Nyeregtetős házon végzett mostanában valaki tetőfelújítást?
Nem tudom, mi igazság van benne, de én úgy tudom, hogy félig nem szedünk le tetőt, mert megtekeredik a féloldalas terheléstől. Max úgy szokták csinálni, hogy félig leszedik egyik oldalt a ház egyik végén, és a másik oldalt a ház másik végén.
Ettől eltekintve azzal fogsz szembesülni, hogy a cserepek nem fogan rendesen egymásra feküdni, lévén az idők folyamán vetemedettek.
Én meggondolnám a mediterrán hódfarkú (dupla) cserép felrakását a régi helyett.
És ez a szakember majd kiegyengeti a cserepeket vagy mégis mit tud segíteni?A lécezést szépen megcsináltuk.Új cserepekkel egyszerű lenne a helyzet, de egy 83 éves vályogházat te megterhelnéd az új cserepek súlyával? Szerintem épp elég neki a hagyományos 1-2 makkos cserép súlya.Vajon mit segíthet ezen egy terepjárós nagyvállalkozó?
Köszi hogy hozzászóltál a témához de elsősorban olyanok válaszaira lennék kíváncsi - ahogy a fő kérdésben is szerepelt - akik hasonlóan lecserélték a tetőt , cserepet és tudnak segíteni ötletekkel tapasztalatokkal.
:)
Oké, de mégis milyen választ vársz?
Utólag meg ne reklamálj, hogy milyen választ akarsz, én leírtam a véleményem. Én teljesen laikusként tuti nem állnék hozzá, keresnék valakit ÉLŐBEN, akiben megbízom valamennyire, és ért hozzá. De sok sikert hozzá!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!