Komplett tető cseréje mennyibe kerülne egy 60m2es alapterületü kis házikóra? Nagyjából. Természetesen tudom hogy nem lehet erre konkrét árat mondani, de mire számítsak?
Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 17:55
1/11 A kérdező kommentje:
Amúgy egy sima tetőről lenne szó, nem tetőtérbeépítés vagy ilyesmi. egyszerű tető.
2017. aug. 16. 18:03
2/11 anonim válasza:
egyszerű tető is 3000Ft/nm munkadíj plusz anyag.
3/11 A kérdező kommentje:
Ebből aztán megtudtam mennyibe fog kerülni nagyjából...
2017. aug. 16. 19:11
4/11 anonim válasza:
Nyeregtető vagy sátortető? Milyen cserepet szeretnél rá, mert ott is ezer féle van. Hogyan lehet ilyenre válaszolni szerinted? Honnét tudjuk, hogy mennyi faanyag kell hozzá? Ha azt mondjuk, hogy 500 ezer, akkor megcsináltatod, ha meg azt, hogy 3 millió, akkor már nem is beszélsz egy áccsal, aki pontosan megtudja neked mondani? Szerintem közel lesz a 2 millióhoz.
5/11 A kérdező kommentje:
Jó az a kétmillió egy ici picit vicces. valami pesti "szar"ember max ennyiért dolgozik. De anyukámnak Törökbálint Pistály-on kb ekkora házra húztak 6-7 száz ezerért tetőt.... azért maradjunk már a normális keretek között...
2017. aug. 17. 01:47
6/11 anonim válasza:
95m2-es alapterülettel két éve volt 4,5 millió.
Ja, és Békés megye, nem Bp.
Bár max a munkadíjon lehet spórolni valamennyit, az anyag mindenütt ugyanannyi.
7/11 anonim válasza:
Ja, azt hozzátenném, hogy ebben benne volt az előző elbontása és a pala elszállítása is.
8/11 anonim válasza:
Mi most cseréltük, kockaházra 4-4,5 M ft. volt. Semmi flanc, a cseréphez jó áron jutottunk. Kelet M.o.
9/11 anonim válasza:
Előző vagyok. 1M a cserép, 800e a faanyag. Ez messze nen a teljes költség. 2millióból ki sem jössz...
10/11 A kérdező kommentje:
pont mindennel együtt lesz 2 milla, vadi új cseréppel, bádoggal, mindennel...
2017. aug. 18. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!