Tudtok mondani jó színkombinációkat a szobámba?
Szobafestés elött állok és nem tudom milyen színkombinációt válasszak a szobámba. Azt kell tudni a szobámról hogy a szobámnak egy kis részén kb 1m magasságig bevan burkolva kővel, ami egy kicsit barnás,de
maga a kő világos. A szobám nem túlzottan világos,és a mennyezet fehér színű. Most jelenleg a szobám világos,de úgy hogy a szobám túlnyomó része világos barna,és a szobámban valahol felül van egy kis hungarocel csík körbe ami sötét barna plusz még az ajt környéke is sötét barna.
Hát ez elég nehéz, barackot én azért nem választanék, mert a világosabb barna árnyalat az már így is hajaz a barackra.
Mindenképp úgy akarod, hogy ajtó fala más színű legyen, mint a másik falak?
Esetleg krémszínt tudnék mondani, amellé világossárga, de a krémszín mellett nem érvényesülne a kövezett falrész.
Világos zöld se nézne ki rosszul szerintem, akkor elég természetbeli, kicsit frissebb lenne a hangulata, mint most.
Viszont vigyázz akármit választasz, nagy felületen másnak (sötétebbnek/élénkebbnek) tűnhet a kis papíron lévő színminta.
Fehéret is nyugodtan kipróbálhatod, színes kiegészítőkkel jól nézhet ki az is, és az egyik válaszoló nappaliján is látható, hogy egyáltalán nincs kórház hangulata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!