Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Tudtok mondani jó színkombinác...

Brandon41 kérdése:

Tudtok mondani jó színkombinációkat a szobámba?

Figyelt kérdés

Szobafestés elött állok és nem tudom milyen színkombinációt válasszak a szobámba. Azt kell tudni a szobámról hogy a szobámnak egy kis részén kb 1m magasságig bevan burkolva kővel, ami egy kicsit barnás,de

maga a kő világos. A szobám nem túlzottan világos,és a mennyezet fehér színű. Most jelenleg a szobám világos,de úgy hogy a szobám túlnyomó része világos barna,és a szobámban valahol felül van egy kis hungarocel csík körbe ami sötét barna plusz még az ajt környéke is sötét barna.

2017. júl. 29. 19:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát ez elég nehéz, barackot én azért nem választanék, mert a világosabb barna árnyalat az már így is hajaz a barackra.

Mindenképp úgy akarod, hogy ajtó fala más színű legyen, mint a másik falak?

Esetleg krémszínt tudnék mondani, amellé világossárga, de a krémszín mellett nem érvényesülne a kövezett falrész.

Világos zöld se nézne ki rosszul szerintem, akkor elég természetbeli, kicsit frissebb lenne a hangulata, mint most.

Viszont vigyázz akármit választasz, nagy felületen másnak (sötétebbnek/élénkebbnek) tűnhet a kis papíron lévő színminta.

Fehéret is nyugodtan kipróbálhatod, színes kiegészítőkkel jól nézhet ki az is, és az egyik válaszoló nappaliján is látható, hogy egyáltalán nincs kórház hangulata.

2017. júl. 30. 13:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Basszus most látom, nekem is ilyen székem van, néhány napja vettük a kikában xDDD
2017. júl. 30. 13:46
 13/13 A kérdező kommentje:
#11 Én úgy gondoltam hogy a falnak a felső része ( ami a csík felett van,és a mennyezet alatt) az sötétebb vagy más féle színű.
2017. júl. 30. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!