Pontosan annyit,amennyit az olyan hőszigetelés kategóriába tartozó ablak.Ez összetett dolog.Milyen vastag a dryvit attól függ,de ha a nyílászárók,nem hő és hangszigeteltek,akkor a hangok is átjönnek ott.Azért is nehéz észre venni a hangszigetelését,meg a téglafal is hang szigetel.
Olyan %-ban hangszigetelő.mint amilyen %-ban növelte a hőszigetelést.Így az egyszerűbb elmondani.
Hang szigetel, de én sem tudom megmondni, hogy mennyit.
Ezt azok az ügyfeleink tudják tanúsítani, akik forgalmasabb utak mentén laknak, és leszigeteljük a házukat. Mind mondta, hogy sokkal csendesebb lett, de ezt így számszerűsíteni nem tudom.
Felerősíteni a hangokat csak speciális építészeti megoldások után tudja bizonyos helyeken, de ez inkább társasházakra jellemző.
"Esküszöm eddig ahány embertől megkérdeztem annyi féle választ kaptam."
Mert mindenki építésznek vagy építőmérnöknek képzeli magát aki egyszer kifestette a szobáját.
Vannak hőszigetelő EPS lemezek, azoknak vannak teljesítmény nyilatkozatai, azokra rá van írva hogy mennyi DB-el csökkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!