Hogyan lehet mobilházat felújítani?
Van egy telkünk, ahova szeretnék 1-2 éven belül költözni. Viszont ez a telek nem engedélyezhető építésre. Tehát olyan ház kellene, amihez nem kell engedély. És én csak a mobilházról tudok, ami ilyen.
A keret 2-3 millió. Jobban szeretnék a 2 felé hajlani.
Nézegettem a cégeket, amik készítik ezeket a házakat, de 110-200ezer/négyzetméter szerintem sok. Mikor egészen pofásakat lehet kapni 1,5M körül.
Tehát egy ilyet gondoltam venni, és még egy milliót rákölteni.
Szeretnék neki egy szép külső burkolatot adni, illetve a belső illesztéseknél látható vonalakat a falakon, valahogy lesimítani.
Mivel fodrász vagyok egy szalont szeretnék az elejébe, ami külön nyílna.
Már pár éve gyűjtögetek, de sajnos mindig jön valami, amire elmegy a pénz.
Szóval a lényeg, hogy cikkek és bármilyen információ érdekel, hogyan vannak ezek a "házak" felépítve. Hogyan újíthatóak fel. Stb.
Ha keveset gondoltam önök szerint, mint 3 M. Akkor nyilván gyűjtök még. Sajnos nem vagyok tisztában egy felújítás költségével. (Vagy nehezen, de beletörődöm egy készítő céggel készíttetni egyet.)
Kérem, aki tud információval segíteni, az írjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!