Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Van véleményetek fürdőkád...

Van véleményetek fürdőkád előlapról?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat kérnék olyanoktól, akik az akril kádjukhoz hozzá vásárolható műanyag előlapot vettek. Mi éppen csempézésnél tartunk és ilyet vettünk a Ravak kádhoz. A burkoló nem mondott róla túl jó véleményeket, azt tapasztalta, hogy nehéz a helyére behelyezni úgy, hogy ne legyenek hézagok és mindig ha hozzáérünk, véletlen belerúgunk, mozogni fog stb...szóval szerinte az épített és becsempézett szél lenne a jó. De majd meglátjuk menet közben és ha nem válik be, tartófalat építtetünk. Szóval érdekelne, hogy aki előlapot rakott be miket tapasztalt hosszabb távon? megbántad? vagy semmi gond vele? köszi:)
2017. júl. 14. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Osztom a burkoló véleményét.
2017. júl. 14. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy olcsóbb felfalazni, szerintem jobban is néz ki és erősebb is, mert tartani is fogja azt az oldalt is. Az előlap meg csak van.
2017. júl. 14. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
9 éve olyanom van és nincsen vele probléma. Már ki is volt véve, visszarakva és nem tapasztaltam semilyen hátrányát. Az anyámmal ellentétben, aki most szeretné cserélni a falazott kádot és nem tud találni kőművest. Az elsőt meg SK megcsinálom.
2017. júl. 14. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a Ravakhoz 11 éve vettem. Sárgul, mozog és hézagos. A következő lakásban felcsempéztettük. Sokkal szebb, nem bántuk meg, igaza van a burkolónak.
2017. júl. 14. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk 6 éve van ilyen, szilikon ragasztóval körbe van ragasztva és semmi gond nincs vele. Illetve tavaly ki kellett szedni, mivel a masszás kád motorja elromlott.

A 6 év alatt nagyon minimálisat sárgult.

Ha nem a leggagyibbat vettétek, akkor nem lesz gond vele.

Ha esetleg a falauott oldalfal mellett döntesz, akkor egy szerelő nyílást mindenképp tetess bele a lefolyóhoz.

2017. júl. 14. 20:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Már megvan, így az lesz, de szerencsére maradt ki sok csempe, ha esetleg később mégis a fal lenne...
2017. júl. 16. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!