PUR habba vagy sűrű csemperagasztóba érdemes beágyazni a műanyag fürdőkádat?
Én innen kukkoltam,hogy építsem be a kádat :) Azt írja: Stabil kád alátámasztás
Eleinte a kád alátámasztását én is kád lábakkal oldottam meg. Gyorsan és egyszerűen beállítható volt vele a kád, azonban mivel nem minden ügyfél vásárolt kádlábat, ezért más kád alátámasztás után kellett nézni. A kád fenék aláfalazás adta magát, majd réskitöltő purhab segítségével a teljes fenék alátámasztást nyert. Ez a kádalátámasztás módszer csak addig tűnik megfelelőnek, amíg egy extrém súly össze nem nyomja a purhab réteget, amely miatt az alátámasztás szinte meg is szűnik! Ezért más megoldás után kellett nézni. Így jutottam el a már jó régóta használt kádbeépítés, kád alátámasztás módszeréhez, a rég múltban is jól bevált habarcságyba fektetéshez.
És itt a forrás: [link]
Egyikbe sem!
A műanyag kádakhoz minden gyártó kínál lábat. azzal kell installálni. Ha nem így teszed, könnyen alakulhatna ki aszimmetrikus terhelések, amik anyagfáradáshoz és a kád töréséhez vezetnek.
Ilyenkor a garancia sem lesz érvényes.
Ha előfordul,hogy elalszol a kádban,akkor jobb a pur~hab. A víz sokkal nehezebben hül ki,mint ha habarcsba volna rakva.
DE! Mint fentebb írták,ne csak az tartsa. Ytonggal támaszd alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!