Műgyanta padlóval kapcsolatban hol kaphatok elegendő és megfelelő információt?
Az érdekelne, hogy műgyanta padló készítésével kapcsolatban hol juthatok elegendő és megfelelő információhoz? Nem akarok semmilyen céget megbízni a kivitelezéssel. Saját magam akarom csinálni teljesen egyedire. Főleg az érdekelne, hol lehet nagy választékban kapni, ahol ellátnak használati utasítással is?
Egyből megnéztem az obi, praktiker, bauhaus oldalát, de nem csak hogy nem lehet kapni náluk, teljesen nulla az információjuk. Felvettem már kapcsolatot 1-2 esetleges forgalmazóval, de nem adtak semmi infót, hanem egyből felmérni akartak és kiszállást fizettetni és egyebek.
Írd be a google-ba, hogy kétkomponensű múgyanta öntés [link]
De két dolgot nyilván érdemes tudni. A térhatású ábrák csak egy adott irányból élvezetesek. Az a felület amiről azt írtad, hogy "ehhez jobban hasonlít" az csak a fotózás irányából látszik ilyen klassznak. Oldalról, vagy szemből semmitmondó.
Ez amúgy egy szakma, nulla elmélettel és nulla gyakorlattal ne kezdj bele egyből. Én csinálnék néhány 40x40 cm-es beton hasábkát kis peremmel, és gyakorolnék. Mikor már 40x40 centin jól megy, akkor esetleg még egy méter-szer-méteres helyen is tesztelném. Csak utána készítenék ilyen dizájnos padlót.
Amúgy az angolok egypennis érméből csinálnak szép padló felületeket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!