Érdemes minőségi (pl alföldi) wc kagylót venni vagy jó
az is, ami noname és féláron van?
Ha olcsót akarsz vedd az olcsót, az sem törik szét alattad, hibaüzenetet sem küld.
2017. ápr. 14. 00:21
Azért egész más érzés egy aranyozott kaggylóba űríteni, mint egy másodosztályú darabba, vagy esetleg egy latrinán.
2017. ápr. 14. 06:13
Érdemes,vagy attól még jobbat. Jó pár olcsó csésze hajlamos a repedésre,valamint a tervezése sem túl jó pl túl kicsi az alján lévő kimeneti lyuk,és alig tud elmenni a wc papír,meg a sz&r.
2017. ápr. 14. 10:45
Inkább azt figyeld, hogy egy színű legyen a többi fajansszal... Minden gyártó más fehéret gyárt. Apró az eltérés, de amikor egymás mellett látod nagyon zavaró, hogy a Wc hófehér a mosdó sárgásabb, a kád meg szürkés fehér. Persze külön - külön mind fehernek tűnik...
2017. ápr. 18. 08:57
5/10 A kérdező kommentje:
Inkább le se menjen a csomag, minthogy később/lejjebb okozzon dugulást.
Nem szeretem az aranyat, minden sznob és luxus dolgot kerülök.
Egyeseknek (pl nekem) nem számítanak a külsőségek, divat; csupán a praktikum, kényelem.
Inkább azon gondolkozz el milyen a csatlakozása a csatornához, mert az alsó kifolyós is lehet első vagy hátsó, és akkor még létezik a hátul kifolyós. A másik dolog, hogy lapos vagy mély öblítésű legyen. Mert aki szereti, hogy a pottyanás után felcsap a víz esetleg a fenekéig és nem is kíváncsi a széklet színére állagára mert egyébként is aranyere van,vagy mindig hasmenése, annak jó a mély öblítésű, és kevesebb szag jut ki belőle a légtérbe. A többieknek a laposat ajánlom. A szín és gyártó, csak ez után érdekes.
2017. ápr. 19. 08:10
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi !
De ezek már ki vannak gondolva.
Lapos öblítés és alsó kifolyású, mivel a cső is fel lesz bontva mindegy, hogy milyen hátul van a kifolyó, hozzá lehet igazítani.
Csupán a minőségre (ár-érték arányra) vagyok kíváncsi.
8/10 anonim válasza:
Igen, érdemes Alföldi wc kagylót venni. Erre pontosan passzolni fog a wc tető, nem úgy mint társaira. Magyarországon csak egy méretű wc tető létezik, de az import wc csészék ahány gyártó, annyi féle méretű.
2017. ápr. 19. 18:18
Szerintem is célszerűbb az Alföldit megvenni. Ha egyszer véletlenül törik, vagymás okból cserés, akkor kapsz ugyanolyat, mire a másik márkátmár nem is forgalmazzák, és esetleg nem egyezik a bekötési pontok mérete.
Állítólag a zománc minőség is más lehet, könnyebben mattul az olcsó gagyi. A z előzőek pedig más esetleg szuper márkára is érvényesek lehetnek. Rokonék most vettek házat, valami csoda olasz van benne, elég babrás cserélni, a tartályhoz pl. nincs alkatrész, tök új kell helyette.
2017. ápr. 20. 11:55
Vicces, én azt hittem az Alföldi a noname. Persze értem én, hogy van neve, de én olcsó megbízható márkának gondolom, nem minőséginek. Rengeteg nagyon drága márka volt a boltban, klotyóért túlzásnak érzem. Alföldit vettünk, működik.
2017. ápr. 27. 11:49
Kapcsolódó kérdések: