Tokai János Zoltán kérdése:
Vályog ház felújítása természetes anyagokkal?
Figyelt kérdés
Nemrég vályog házat vettünk. Szeretnénk felújítási segítséget kérni, hogy hová milyen természetes anyagot lehet használni, tető, nyílás zárók, aljzat stb. A ház 4 éve nem lakott nem vizes. A betonozott aljzatokkal úgy olvastam vizessé válhatnak a falak és a tető nejlonozásával megszünik a ház lélegzése. Kérem csak azok válaszoljanak akik segítő szándékkal vannak a fenti leírással kapcsolatban. Válaszaikat előre is Köszönöm! További Szép Napot Kívánok Mindenkinek!2017. ápr. 9. 09:06
1/4 anonim válasza:
Itt igazándiból sok mindent leírni nem lehet. Vannak fórumok, feceb oldalak, ahol már sok mindent kikísérleteztek. Ezt érdemes felkeresned, és ott beszélgetni.
de sokmindent lehet gyűjteni megfelelő kulcsszavakkal.Én is sokat gyűjtöttem.
Általánosan úgy érdemes felújítani ahogy volt eredetileg.
2/4 anonim válasza:
Addig semmit se csináljatok amíg az alsó vízszigeteés nincs megoldva utólag. Mert a többi utána csak kidobott pénz
3/4 anonim válasza:
Ez csak a felhasznált anyagok kérdése. Vízszigetelés nélkül is szárazak a falak ha a megfelelő technológiát alkalmazod (falak és aljzat is). Megfelelő vízszigetelés után, viszont mindegy mit használsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 13. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!