Kádnál ez a lefolyórács okozhat lefolyási problémákat?
A kád a folyókába folyik, mely letesztelve elbírja elvezetni a csap teljesre nyitott vízáramát. Ellenben a kádban ha nem kezd el örvényleni a víz, zuhanyzás közben egy kis vízgyülem mindig kialakul, hol eltűnik az örvény miatt és teljes a lefolyás, hol nem. Számtalanszor próbáltam már pumpálni, a kád és folyóka közti rövid szakaszt, nem hozott eredményt, tisztának tűnik. Kezdtem gyanakodni a lefolyórácsra. A kádban pontosan a képen látható lefolyórács van. Okozhat ilyen problémát?
Ha nem ez a probléma oka, akkor lejtési gondok vannak, mert nagyon régi építésű a lefolyórendszer.
1#
Folyóka nálad mi? A szifon egyben bűzelzáró is ìgy kellene lennie. Próbálkozz több alkalommal dugulás elhárìtó granulátummal. Akár ezek után is lehet pumpálni. Hátrány lehet, a granulátum által meglazìtott anyag a csőfalról a csőbe szakad ès eldugìtja. Ehhez több granulátum ès csőgörèny kellhet. Pumpálásnál engedj a kádba 30-40 cm magas vizet. A túlfolyót fogd be vizes ruhával ès ìgy pumpáld meg gyor egymásutánba a lefojót. Ha más lefojó is csatlakozhat a csőre( mosogató mosdó) ott is dugd be a le
fojókat.
Folyóka nálad mi? A padlószifon, padlólefolyó, vagy padlóösszefolyót hívtam annak.
Kösz a tanácsot, próbálkozni fogok. Kristályos formátumú citromsavról mi a véleményed? Talán kicsit olcsóbb portéka mint a lefolyótisztító, bár..
A padlószifonban el kell érnem, hogy eltömítsem a kád felé vezető ágat, hogy fel tudjam telíteni vízzel. Krumplit vagy mi a fenét dugjak bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!