Hol találom csakis a felső felét egy konyhai csapnak? (Az van ráírva hogy "ZL-1")
Egy közönségs konyhai csap szétjött. A felső része csak. Ez, így néz ki:
A második képen mutatom a kárt. Na most úgy tűnt nekem hogy ennek a három oldalát vissza tudom ragasztani, pillanatragasztót használtam ami nem működött (pedig soat tettem rá, elvileg jól tapad ettől fém fémhez, utána még tettem rá.) De ugyanúgy szétjött.
Most szeretnék miné olcsóbbért egy új ilyen kis alkatrészt venni.
Szerintem egy darab fém pár ezer forintba kerüljön, ne, pl, 12,900 forint meg ilyen irreáis árakban.
Hol találok egy ilyen csap tetejét? (Pl a neten rendelhető módon, vagy olcsón ha van obiban, stb.)
Nem akarok vízszerelőt kihívni mert csak egy kis darab - még olyan csavarhúzóm is van amivel azt a kis csavart ki és be tudom csavarni.
szóval csak az alkatrész kellene, JÓ áron.
Köszönöm.
Kedves első, szerintem nem azonos, azt mondja ez kerti, és nincs egy olyan helyen csavar mint azon amit mutattam. A második képen bal oldalt látni a csavar helyét, ezt egy apró csavarhúzóva lehet igazítani miután rátettem a helyére.
tehát nem hasznos sajnos a válasz, nem ilyen kellene, hanem pont olyan ami a konyhai csaptelepre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!