A festő lekaprta a falat, leglettelte, alapozta, most meg hólyagosodik a fal. Mi lehet a baj? Mi lehet megoldás?
Én is jártam már így, ott gyantás festék volt, mindig újragletteltem, a festésnél mindig előjöttek.
De én nem vagyok festő!
Szerintem válts festőt, kontár lehet, ha nem tudja mi a probléma..
1-es vagyok, és csak egy "szőke nő"!
Egyetértek a másik válaszolóval: válts festőt!
Ott van a hiba, hogy kaparás után nem alapozta le a felületet glettelés előtt... Fizess meg normális szakembert ;-) Mindenki a festőn akar spórolni...
Full 100%-os megoldás csak az, hogy teljesen lekapar mindent a vakolatig a falról, és előről kezditek alapozással, gletteléssel,festéssel. Vagy tünetileg kezelitek, a hólyagos részeket kijavítva,reménykedve hogy máshol nem lesz bibi.
Sokan járnak így akik az olcsóságot választják a minőség helyett :-)
Mi lehet a baj?----> rossz a festő---> kirúgni vagy nem kifizetni amíg ki nem javítja
Mi lehet megoldás?---> szakembert fogadni
Remélem, kötöttetek szerződést.
Ekkor megteheted, hogy nem veszel át szar munkát, vagyis nem fizetsz. Ha volt határidő megszabva, és erre is kitértetek a szerződésben, akkor még neki kell majd fizetnie, ha túllépte a határidőt.
Lehet trehány munka, de lehett talajvíz is .
Akkor szar ügy , az nagy meló !
A padló alatt el kll távolítani a téglák közti maltert egy soron , és újra rakni vízálló malterral .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!