Szerintetek azért hogy egy központifűtés szerelő kivett egy kombi kanánt kb 4 mázsa és berakot egy 2 mázsás kazánt? Hozott 3 könyököt meg 3 vakdugót és itt volt 4 ora hosszát elakar kérni 33. 000 ft ost szerintetek:de én énisegitetem ami tutam .
Te figyelj! A múltkor valaki kérdezte, hogy sok-e 25.000,- Ft munkadíj azért, ha a szaki körbeszilikonozza a tusolót, akkor ez az összeg ahhoz képest reális.
Végül írta a kérdező, hogy 15.000 ezerért más valaki elvállalta, amit ki is fizetett neki.
Ehhez képest a te szakembered megdolgozott a pénzéért, főleg hogy nem félórás, hanem négyórahosszás meló volt.
Én azért előre meg szoktam kérdezni, hogy kb. mennyi lesz. Ha sokallom, megkérdezem mástól is. Ha az is kb. annyit mond, akkor tudom, hogy reális.
Azért azzal a több mázsás pakolással szerintem eléggé megdolgozott érte :)
Segítettél. Oké. Ha segítesz a szobafestőnek, ő attól még elkéri a festés árát :) Szóval vagy szakembert hívsz és fizetsz, vagy megcsinálod magad.
Autószerelő ismerősömnél kint lóg a falon:
Óradíj
5000ft
Ha itt akarsz maradni nézni 10.000ft
Ha segíteni is akarsz 50.000ft.
Ők Alexejev uncsitesói :-)
És a szerelő az új 33 ezer forintosra pályázik.
Mi az, hogy "el akar kérni"??!
Kidolgozza a belét nálad, és egy ilyen piti összeget sem akarsz kifizetni neki 4 órás munkáért?!
Piti egy alak lehetsz!
Ha sokallod, akkor miért nem csináltad meg magadnak?????!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!