Milyen markaju csaptelep / zuhany a legjobb? Mire figyeljek vasarlaskor?
Zuhanyzot (fej, illetve kezi zuhanyzo) keresek, de ahogy nezem rengeteg a muanyag, gagyi.
Tudtok nekem ajanlani markakat, amirol tudom hogy nehany ev mulva is jol fog kinezni?
Volt regebben egy zuhanyfalam, az is muanyag gagyi volt, kb 4 ev utan kezdett a fem resz szetmallani a fertotlenitoszertol... ennel valami minosegibbet szeretnek, hogy ne keljen 5-10 evente cserelni..
Ajanlatokat, Linkeket is megkoszonok, ha esetleg valami jot lat valaki.
Nekünk Kludi, Grohe csaptelepeink vannak es Hansgröhe víztakarékos zuhanyfej...itt a házban 3 éve használjuk őket, semmi gond nincs egyikkel sem. Előző lakásban szintén ilyenek voltak, ott 10 év alatt sem volt gond.
Ne ipari vegyszerekkel essél neki. Én ecettel es Sanyol-lal takarítom a fürdőt (kivéve a WC-t, azt általában Bref-el), ragyog és tiszta.
Grohe, Hansa van otthon, egyikkel sincs semmi baj évek óta. Teka van a konyhában, jó minőség (nekem a mosogatóm is az). Ravaknál találsz minőségi zuhanyfalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!