Kit hívjak egy egyszerű régi vályogházhoz, aki felméri a nedvességet, penészedést, ajánlatot tesz utólagos szigetelésre?
Arra is van megoldásuk.
Vagy a teljes házat alá alapozod, hogy tudjál vìzszigetelni valahol. Ès vele együtt az aljzatot is, ami összessèg
èben baromi nagy munka. Egy mai kömüves meg nem èft a règi vályogházak technikájához. Ès gyorsan tönkre szokták vágni ès elhúznak.
Ezért kellene olyan ember aki ért hozza. Pá éve mikor ideköltöztünk, semmit sem tudtunk a vályogról, vizesedédről, penészről. Nem olyan helyről jöttünk, sosem volt ilyen gond. Viszont most már katasztrofális. Féltem a gyerekek egészséget. Tiszta rendezett ház, de a penész hetente felüti a fejét.
Vettem páramérőt. Páramentesítő gépet. 70 °a legszárazabb helyiség :(
Felfogadtunk kőműveseket, festőket, mikor ideköltöztünk. Sajnos mi dolgoztunk látástól vakulásig. Minden t rájuk bíztunk. Kiglettelték az egész házat. Azóta tudom, nagy hiba volt. Szaki tudta vályogház. Én bíztam benne. Nekem nem volt kapacitásom utánajárni, felülbírálni a munkáját. Ház gyönyörű lett. Hát mostmár nem az :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!