Vízóra áthelyezéshez milyen engedély kell?
Vettünk egy tégla lakást, amelyben a vízóra a fürdőszobában van lehetetlen helyen, ronda és akadályoz is mindenben. Szeretnénk áthelyezni a mellette lévő wc-be.
Tudja valaki, hogy milyen engedély kell ehhez és kb. mennyire kerülhet?
Köszönöm a választ, de ezt most te tudod, vagy csak tippelsz?!
Kb. 2 métert kellene arrébb vinni és persze közben átfúrni a wc és a fürdő közös falát. Ez kerülne több százezerbe???
Akármilyen kicsi áthelyezés is, ahhoz az óra mellett levő plombát le kell vágnod, és az újat csak a szolgáltató rakja fel, különben rádvasalják, hogy lopod a vizet.
Vagyis a szolgáltatót semmi esetre sem tudod kikerülni!!!
Velük beszélj!
Az órát a szolgáltató plombálta le egyáltalán?
Mert sok helyen utólag lett beépítve az óra, ott úgy műxik, hogy a vízmű csak a ház előtti közös órával foglalkozik, ez alapján számláz. A lakásokban lévőt meg a lakásszövetkezet vagy a lakóközösség figyeli csak, és a fő óra által mért víz árát ez alapján dobják szét.
Tehát azon a helyen kell érdeklődnöd a dolgok pontos menetéről, akiknek a plombája az órádon van.
(Dolgoztam lakszövnél, ott mi szereltük be az órákat, és a vízművet legkevésbé se érdekelte a dolog, nem volt hajlandó ez alapján számlázni.
Az órákat konkrétan én plombáltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!