Egy beépített faszekrényt át lehet festeni?
Figyelt kérdés
Van egy beépített faszekrényem, jelenleg mogyoróbarna, de én sötétbarna színűt szeretnék. Le lehet festeni vagy csináltassak újat?2016. nov. 29. 13:34
1/7 anonim válasza:
Osszál és szorozzál, ha már ilyen nagy dilemmád van. Nyilván a keretre is vonatkozik a más szín, nemcsak az ajtólapokra. Nézd meg, milyen anyagból van, festhető-e egyáltalán stb. Azt viszont vedd számításba, hogy a sötét szín kevesebb fényt ver vissza és a szín-kontraszt sötétebb szekrény esetén fokozott lesz a szekrény és a falak ill. többi berendezési tárgy között.
2/7 A kérdező kommentje:
Lehet nem voltam egyértelmű. Az lenne a kérdés, hogy le lehet-e festeni egy szekrényt úgy hogy mutatós legyen. Szőke nős kérdés. :D Az egész szoba fel lesz újítva, új lakásról van szó. 2 opció van újat csináltatok vagy a jelenleginek olyan színe lesz amilyet szeretnék. Az is benne van a pakliban, hogy átfestetem és mégsem olyan lesz az összkép mint amilyet szeretnék és akkor mégis újat kell csináltatni.
Ilyen színű:
És ilyet szeretnék:
2016. nov. 29. 14:10
3/7 anonim válasza:
Az átfestés tuti nem lesz olyan szép és tartós,mint ha eredeti bútorlapból készült volna.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem sem, egyszerűbb csináltatni egy újat.
2016. nov. 29. 15:51
5/7 anonim válasza:
A kérdés fa szekrényként azonosította a jelenlegit. A fotó alapján nem fa, hanem laminált bútorlap, azaz mesterségesen előállított, jelentős mennyiségű műanyagot tartalmazó bútorról van szó. A felület nem festett, hanem anyagában színezett műanyag fólia, amire festeni nehézkes és nem időtálló.
6/7 anonim válasza:
Az új a megoldás,mert a bútorlap csúnya lesz festés után.
7/7 A kérdező kommentje:
Csináltatok újat, már találtam is céget!
2016. nov. 30. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!