Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogy terítsek vékony betonréte...

Hogy terítsek vékony betonréteget laminált padló lerakása előtt?

Figyelt kérdés
A konyhánk és az előszoba között van egy folyosó, a kövezet felszedése után láttam, hogy a beton be van süllyedve. A széleinél 2-3 milliméter a szintkülönbség, a közepén pedig már 2-3 centiméter. A legegyszerűbb megoldás az önterülő anyag lenne, de abból már 4 zsákkal (8 ezer forint) kiöntöttem és csak fél centivel lett magasabb a szint. A zsák oldalán lévő adatok köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Tudom, mivel kipróbáltam és ellenőriztem. A zsákon fel van tüntetve, hogy adott négyzetmétert hány milliméter vastagon fed be és ebből kiszámoltam hogy 3-4 zsák elég lesz. Tudom, hogy ilyen vastagon nem szokták önteni, de gyors megoldásnak tűnt, ami ráadásul egyből vízszintet ad. Amikor az első két zsákot bekevertem és kiöntöttem, már láttam hogy négy zsák nem lesz elég, ezért a másik kettőhöz jóval több vizet adtam, de még így is kevés. Hogyan hozhatnám síkba? A középen még 1cm a szintkülönbség, a szélein pedig maradt a 2-3mm. Vegyek nagyon apró szemű sódert vagy homokot és cementtel vagy csemperagasztóval keverjem be, azzal jó lesz? Nem fog szétrepedni, ahol csak 2mm a vastagsága? Előre is köszönöm a segítséget!

2016. nov. 28. 21:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
67%

7-es es 9 es jok vagytok ;))))) ment a pipa!

A magyar bunkosaggal es ures feju arroganciaval amugy egyetertek, de angliai műudvariaskodas sem jobb, raadasul oket megfosztottáták az onallo gondolkodas lehetôségétől teljesen de legalabb mindig vadaskodnak es masra kenik a hibat.

A magyar helyzet kialakulasaert pedig a zsidok altal iranyitott mainstream media a felelos.

Tehat a "valodi" magyar magyarok igazi stilusat csak csak a ketszaz evvel ezelotti zsido betelepites elott lehetett volna meglatni.

A videken sok helyen még "honos" alapertekek, azert sokat sejtetnek ....

De amugy kedves kerdezo az is olyan magyar dolog hogy elmegyunk kulfoldre es onnan köpködünk az itthon maradtakra meg onnan sza rozzuk oket.

Ha elmesz, akkor ne nezz vissza.

En amugy eltem nehany evet Angliaban.Kopedelem ott elni. A fizetes tobbszorose az itthoninak, de maga a megelhetes is. Az idojaras siralmas, az etelek es alapanyagok rossz izuek es kb mindenki immigrans. A javaresz neger, indiai, azsiai stb, az igazi angolok kevesen vannak. Nem hiszem hogy egy ilyen olvasztotegelyben igazi hazára lehet szert tenni vagy baratokra....

Par ev mulva te is megunod es akkor hazajossz ebbe az arrogans bunko magyarorszagra es te is visszaallsz a sorba es ujra bunko magyar leszel te is .

De mondom ne feledd, ez a kialakult stilus ez nem a magyaroktol jon, hanem a zsidosag sajatja...

2016. dec. 7. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!