Központi fűtés kiépítés ára?
Figyelt kérdés
90 nm házat néztünk ki, hogy megvásároljuk. Tégla építés, szigetelt, de jelenleg gázkonvektorral van fűtve. Szeretném megkérdezni, hogy mindennel együtt, mennyibe kerül megcsinálni a komplett fűtésrendszert, központi fűtésre, úgy, hogy a meleg vizet is gáz ról menjen, plusz 30 nm terület padlófűtés. Kémény nincs, tehát azt is bele kellene számolni. Köszönöm a válaszokat. Esetleg ha van kivitelező aki vállalkozna erre a feladatra, annak is várom a jelentkezését. Csak a hivatalos út érdekelne.2016. okt. 25. 17:09
1/8 A kérdező kommentje:
az lemaradt hogy 3 db 14nm szoba és a 30 nm es nappali van, fürdő, wc.
2016. okt. 25. 17:10
3/8 A kérdező kommentje:
értem és padlófűtés nélkül?
2016. okt. 25. 17:17
4/8 anonim válasza:
Nem tudom én egy hozzávetőleges összeget írtam. Kazánból is van sok féle ha vegyest is akarsz az is plusz pénz.
5/8 anonim válasza:
Gázkonvektor sokkal jobb pedig. Gyorsan bemelegszik és nem kell maxra csavarni, hogy ne fázz.
6/8 anonim válasza:
Kell aljzatbetonozni, burkolni, vésni, vakolni, festeni.
Kell gázterv, gépészeti terv.
kell víz, gáz rendszer kiépítés, fűtéskör kiépítés. Kéményt kell építeni, tervezni, engedélyeztetni. Ráadásul vegyes rendszerrel (padlófűtés+radiátor)
ez simán 2 milla, de lehet kicsit fölé is szalad az ár.
7/8 anonim válasza:
Az utolsóval értek egyet, simán 2 millió fölé mehet a végösszeg. Menetközben jöhetnek még több 100 ezres plussz tételek, pl páraelszívó, elektromos rendszer stb. Én ennyiért napelemes rendszer építenék ki és elektromos fűtést használnék.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, de a gáz már bent van a telken, a kondenzációs gáz kazánhoz meg nem szükséges kéményt építtetni elég, ha a falon kivül van kivezetve, csak ablak ne legyen a közelébe. Vagy rosszul tudom?
2016. okt. 29. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!