Mivel festhető?
Hali mindenkinek.
Otthoni barkács témában nem vagyok otthon és érdekelne, hogy szigeletőanyagra, amit előzőleg teljesen lecsiszoltam simára, de azért mégis csak érdes a felülete (pl. ilyen [link] - csak a zöld változat, ami puhább egy kicsivel, Praktikerben is kapható).
Mivel lehet ezt lefesteni, hogy sima felületet kapjak, amit ha festek, akkor nem látszik át az anyag? Próbáltam papírmasézni, de azon 5 réteg akril festék is átütött.
Gondolkoztam gletten, csak az meg túl nehéz, mert igen nagy felületem van.
Valami ötlet? :/ A válaszokat előre is köszi.
Olvashattad, hogy nem vagyok otthon a témában. Elnézést a szakmaiatlanságomért... Csak, mint hobbi szabadidős tevékenységként készítek Polisztirol betűkhöz hasonló dolgot - pontosabban egy tálcát. Ugye a felülete alapjáraton így néz ki:
.
Én ezt a felületet lecsiszoltam szépen, amennyire csak tudtam:
És a kérdés az lenne, hogy mivel alapozhatnám le mielőtt akrillal festek, mert szeretném előbb kicsit feltölteni a pórusokat - hogy még simább és egyenletesebb felületet kapjak, anélkül hogy elnehezítené azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!