Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Wc tartály feljebb helyezése...

TappancsMancs kérdése:

Wc tartály feljebb helyezése jó lenne?

Figyelt kérdés
A gond az vele hogy nem lehet felhajtani a wc támláját mert túlzottan előrelóg a tartály. Jó megoldás ha feljebb kerül ugyanez a tartály és mögé hajtható a fedele? Úgy értem nem fog túl nagy erővel jönni a víz mert magasan van?

#wc tartály #WC #wc támla
2016. okt. 9. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tartállyal van a baj, hanem vécécsésze van igen betéve a falhoz. Emlékszem, mikor nálunk szerelte a szerelő és fúrta a lyukat az új vécének, rá is kérdeztem, hogy nem lesz túl távol és akkor mondta, hogy ha fel akarod hajtani az ülőkét, akkor nem. ÉS igaza lett. Te már a vécécsészét nem mozgathatod, így csak a tartály marad, amit feljebb tehetsz. Nekünk magasan van a másik vécé tartálya (zsinóros lehúzó) és negyvenes csövön keresztül jön le, de semmi gond. Lehet tenni egy szűkítőt is, és 32-es csővel lehozni.
2016. okt. 9. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Feljebb lehet tenni. Esetleg másik alternatíva, ha alsó kiömlésű a wc, vannak olyan csészék, amik egész előre állnak, mögötte elfér a tartály még akkor is, ha túl közel van a falhoz a lefolyó. Minden wc csészének van rajza a neten, bekötéssel. Nézegesd, hátha ez egyszerűbb megoldás.
2016. okt. 9. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt nem így kellett volna...

Ha lent van a tartály,akkor a "nagyseggű", azaz nyújtott hátuljú csészét szoktak betenni.

Esetleg segítség lehet...lehet kapni lefolyó excentert,azzal lehet "csalni" pár centit.

Ha fentebb teszed a tartályt,akkor hogy néz már ki a cső a falon kívül?

2016. okt. 9. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!