Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Nem irreális ez az árajánlat?

Nem irreális ez az árajánlat?

Figyelt kérdés
560 ezer ft-os árajánlatot kaptam lakás festèsre:( A lakás 53 m2, a festendő felület kb 230 m2. A munka 4 helyiségben régi tapéta leszedése, 2* glettelés ès festés, 6 db ajtó mázolása, átjáróba kb 250*260 cm szekrény mázolás, fütés csövek festése. Ez anyagos ár, és Budapest, társasház 4. emelet, lift nincs. Nekem ez rengetegnek tűnik:(
2016. aug. 6. 10:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
13%

"Elkezdtem nőként letépni a tapétát"

Vazze! Harcoltok az egyenjogúságért, most itt a nagy lehetőség...

Nosza.

2016. aug. 6. 19:03
 12/27 anonim ***** válasza:
25%
2-3 szoros glettelés és festés 230 m2-re plusz egy valag mázolás szerintem baromi kevés az 560k érte.
2016. aug. 6. 19:34
 13/27 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti enyhén frusztrált, gondolom magányos is.. Ellenben halál jó móka a leszedése, és látni, hogy az előző festő nem folgozott alá rendesen az fix. Halál sárga a mennyezet pl. Mellesleg a

Utolsó előtti a legtöbb pali kb annyira ért a festéshez, mint én.. Kevés már az igazi férfi! És az egyenjogúságnak a kapzsisághoz nem sok köze van!

2016. aug. 6. 19:53
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Földrajzilag merre laksz?
2016. aug. 7. 01:07
 15/27 anonim ***** válasza:
22%

"Kevés már az igazi férfi!"

Gondolom neked az az "igazi" akit jól ki tudnál használni?! Igaz libuskám?

Dolgozz és ne panaszkodj.

2016. aug. 8. 01:04
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem, hanem aki ért is valamihez, és nem csak élősködik rajtam, a saját lakásomban, ingyen természetesen.. Ebből több van, mint férfiből. Liba pedig az édes anyád:)
2016. aug. 8. 09:38
 17/27 kovpet ***** válasza:
0%

"és nem csak élősködik rajtam, a saját lakásomban, ingyen természetesen"

Bocs, de ha ez így van és te hagyod, akkor nem a világgal meg a férfiakkal meg mindenki mással van a gond, hanem azzal az eggyel meg veled.

2016. aug. 8. 09:50
 18/27 anonim ***** válasza:
36%

" Liba pedig az édes anyád"

Ameddig csak dumálni kell és eltartanak, addig tökéletes a részetekről az "egyenjogúságosdi" c. női játszadozás.

De azonnal borul a bili, ha éppen nincsen pasi akit lehúzzatok vagy ugráltassatok.

Vagy ha valahol fizetni kell(ene) pl. belépőt, éttermi számlát stb., akkor rögtön sikítófrászt kaptok.

Igaz, libuskám??

2016. aug. 8. 13:45
 19/27 anonim ***** válasza:

Gondolom ilyen régi polgári lakásról lehet szó. Én egy 120 éves lakásban lakom és magam kezdtem neki a felújításának kezdve a tapéta levakarásáról és igen, itt is még a plafon is tapétázva volt. Alatta egy 60-80 éves festékrétek, amit lekapartam a falról. Amire most ment egy simítóvakolat réteg és glettelés.

Nyolc éve volt a konyhában egy felújítás mesteremberekkel, akik ezt a festékréteget szépen leglettelték és lefestették. Viszont ez a réteg tavaly elvált a faltól és már egy ideje pergett mindenhonnan. Így elhatároztam, hogy ilyen sz*r munkát én is tudok csinálni, ami nem kerül annyiba. Szóval, ha már ilyen felújításba kezdesz, akkor az legyen teljes és kapartasd le az előző festékrétegeket, nem beszélve, hogy az lehet mérgező is.

Amit a manusz mondott árnak, az kb annyi, még talán olcsó is, mert ennek a fele anyagár. Csak kérdés, hogy mennyire mekkmester.

2016. aug. 9. 01:09
 20/27 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező: az agresszív válaszokra reagálsz, de kérdésemre... bátorkodom megkérdezni még 1*-r földrajzilag merre laksz? utca hsz, és telefon nem érdekel! :)
2016. aug. 9. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!