Jogos a szomszéd felháborodása?
szokj hozzá, aki felújít, azt utálják.
Mondjuk vasárnap tényleg nem illik.
Nálunk ki van téve a házirend a lépcsőházba. Benne van mikor nem lehet zajjal járó munkákat végezni. Szombat délután, vasárnap egész nap nem lehet.
Felújítani kell mindenkinek de pl arra is haragszanak aki 1 hétig szedi le a csempét a fürdőben, véső kalapáccsal ahelyett, hogy hívna szakit aki 2 óra alatt letolja vésőgéppel. Valószínű jogos a reklamáció.
Szard le. Mindig van aki hápog.
A társasház ezzel jár, a normálisabbja néha végez felújítási munkákat.
Örüljön, hogy nem kis grofót nyomod a családdal hajnalig.
A házirendben meghatározott időn kívül nem kell bontani meg vésni, fúrni, oszt jóvan.
Illik szóban is értesíteni a szomszédokat a felújításról. Arról is, hogy kb meddig fog tartani.
Mindig lesz elégedetlen szomszéd.
A melyik cédulat dob a postaladadba az a humanoid annyit is ér. Ne törődj vele. Max a kis szösszenetét tedd közszemlére. Amelyik felhaborodottan bekopog, annak meg széles mosollyal nyiss ajtót. Invitáld beljebb. Mutasd meg, hogy milyen kevés van már vissza. Kínáld meg egy kàvéval. A büdös életbe nem fog többet kopogni
Mondjuk ha van valaki otthon egyáltalán más lakásokban, akkor vasárnap ebéd után valóban nem vall túl nagy beleérző képességre a zörgés.
Még akkor is ez a véleményem, hogy ha én is mellékállásban űztem zörgős ipart valaha, és természetesen csak hétvégén tudtam dolgozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!