Kb mennyibe kerülne egy panellakás teljes áramhálózatának a kicserélése?
Egy lakás, nem az egész épület.
60nm.
Utómunkák(festés stb) nélkül
Nem muszáj pontos összeg, elég egy nagyságrend
Attól is függ miből hányat akarsz, sokan azt hiszem úgy mondják "kiállásonként" számolnak mikor árajánlatot adnak.
Na és hogyan szeretnéd? Mert panelnál meg lehet oldani kábelcsatornában a falon kívül is, amit a mennyezet tövén díszléc mögé rejthetsz, le pedig viheted sarkokban, ajtó mögött nem túl látható helyen, szóval eltervezve nem olyan gáz megoldás ez. A vésős módszer sokkal drágább és meggyűlöl a zaj miatt az a szomszéd is, aki eddig nem utált, ráadásul még elméletileg statikus is kéne hozzá, mert nem vésegetheted a falakat anélkül.
Ez egy olyan dolog, amit nem csinál az ember 2 évente. Szóval Szerintem vésni kell.
Undorító tud lenni a falon ide oda menő kábelcsatorna...
Festésnél, meg átrendezésnél azokat figyelni.
Úgyhogy ha rám hallgatsz, véstek.
Összeget nem tudok. Csak ennyit akartam hozzáfűzni a dologhoz.
Megnéztem, nem csatornában fut a kábel.
Csak az anyagköltség mennyibe kerülne?
Rokonom(villanyszerelő) ingyen megcsinálná szerintem(legalábbis ő csinálta a rokonságnak ingyen az egészet), de nem akarom megkérdezni míg nem tudom, hogy van-e rá elég pénzem.
Csak kábelek kellenek, meg biztosítékok, és biztosítékdoboz.
Az a bajom, hogy alumínium kábelek mennek a falakban, és az egész lakás 3db biztosítóra van rákötve(az is nagyon furán, egy kapcsol két konnektort a többi meg a maradék házat)
9 lámpa van, és 14 konnektor, és úgy szeretném, hogy a lámpák mennek egy biztosítóra, a konnektorok pedig minimum szobánként egyre, de inkább mindegyik külön egyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!