Ablakcserére szerintetek reális ez az ár?
Ismerősünk elvállalta egy ablak kicserélését (3db egybefüggő ablak) A teljes méret összesen kb. 160x200cm. Leszedi a redőnyt, kiszedi a mostani ablakot, beteszi az újat. Bukó-nyíló műanyag ablakot, szúnyoghálós redőnnyel úgy, hogy a mostani keret nem lesz kiszedve csak fedőlécezéssel eltakarva. Minden új, nem használt dolgokat épít be. Erre az egészre kér mindennel együtt 125.000Ft-ot.
Szerintetek ez jó ár vagy át akar verni? Nem vagyok otthon a dolgokban, ezért gondoltam megkérdezem itt mások véleményét.
Ha valami hülyeséget írtam, akkor az azért van, mert nem értek a dologhoz...azért is kérdezek itt róla. :)
Előre köszönöm a segítséget!
Én épp most cseréltettem az ablakaimat.
Egy a tiédhez hasonló méretű (202x155),+két db. 1x1,55m...és egy erkélyajtó csere volt,gerébtok ki->új ablak be. Ennek a hivatalos árai:
-a 4 nyílászáró(k)+ redőnyök+ szúnyoghálók) kiszedése,és az újak berakása: 37ezerft.
-a nagy ablakra,és az egyik kicsire (2db)redőny felszerelése: 9ezer ft.
-Párkány,és könyöklő(külső,és belső) felrakása: 1000 ft/m
-Szúnyoghálók felszerelése: 500ft/db.
Ebben benne volt a (2)pur hab,a párkányok alá a sziló,a tokrögzítő,és a redőnyöz,rovarhálóhoz való csavarok,tiplik.
Ez számlás ár. (a vége 57ezer volt komplett)
Független,de az Aranyablak által "kiajánlott" beépítő, társasház I emeletén---a helyszín: Szeged
Számolj Te is...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!