Gyakorikérdező86 kérdése:
Milyen Polifarbe Platinum színeket használtatok már?
Figyelt kérdés
Olyasmikre lennék kíváncsi, hogy melyek a leggyakrabban használt (jól bevált) színek. :) Esetleg jártatok-e már úgy, hogy jaj de szuper színnek tűnt, aztán ahogy felkenték, megszáradt, már nem is tűnt olyan szépnek. Igazából most vettünk egy családi házat, az egészet ki kéne festeni.
Örülök bármiféle tanácsnak!
Előre is köszönöm! ;)
2016. júl. 14. 12:31
1/2 anonim válasza:
Polifarbe disztribútoroknál vannak festett polisztirol lapok. Eddig, amiket használtam, mind mind olyan volt, mint ezeken a mintákon. A fehér főleg :). De használtam már napraforgót, trombitavirágot, mohát... ezek mind hozták azt, amit a mintán mutatta.
2/2 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel.
Libapimpó, nyílfű, napraforgó, palástfű.
De a Dulux perfect ugyanilyen jó és bármilyen színt bekevernek neked!
(Én most nem találtam olyan rózsaszínt, amilyet akartam, be kellett kevertetnem. Sőt a libapimpót is kevertettem, mert nem volt nekik kis kiszerelésben Polifarbe. Halál pontosan ugyanaz az árnyalat lett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!