Mi a panel festésnek a folyamata?
Figyelt kérdés
Jelenlegi lakásomat fel szeretnem újítani teljesen, viszont a festéssel nem vagyok tisztába. Sok verziót hallottam, es nem tudom melyik lenne az, amivel patent lehet a végeredmény. (Lecsiszolni a régi festéket, kijavítani a hibákat, felvinni egy fehér festék réteget, utana pedig a színeset(?) ) ez a verzió volt ami szerintem egész jo. Vélemények?2016. jún. 14. 08:44
1/1 puritan válasza:
Nem rossz amit leírsz, de szerintem először fehérre festeni fölösleges. Hacsak nem valami nagyon durván sötét, vagy rikító színű volt előzőleg.
Az itt adott tanácsokból egyébként sem lehet megtanulni festeni. Csakis abból, ha hozzáfogsz, és csinálod. Akkor úgyis kiderül, hogy hány réteg festék takarja el az előzőt, meg mennyire kell lecsiszolni a falat.
Én még azt javasolnám, hogy elsőre ne egy egész lakást akarj felújítani. Elég lesz egy szoba is. Ha ez sikerül, akkor jöhet a többi. Ha nem, akkor a másodikat már a megszerzett tapasztalat alapján másképpen kell csinálni. Ha a második, harmadik sem sikerül, akkor jöjjön a festő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!