Ismertek jó szakembert Budapesten és környékén?
Figyelt kérdés
Nemrég vásároltunk egy három szobás panel lakást Budapesten, amit szeretnénk felújítani: festés, új csempe, laminált padló.
Ezeket a munkákat jórészt a férjem is meg tudná csinálni, de nem hiányozhat ő sem túl sokat a munkahelyéről.
Ismertek olyan szakembert, felújító csapatot, bárkit Budapesten, vagy BP környékéről, akit tudnátok ajánlani és nem csillagászati árért jó munkát is végez?
Minden segítséget előre is köszönök.
2016. jún. 6. 13:49
1/3 anonim válasza:
A mai jó szakembert olcsón kérdés.
A férje is meg tudnácsinálni ( tehát nem nagy ügy)
2/3 anonim válasza:
Ha a férjed meg tudja csinálni gondolkodjatok el, hogy hagyja ott a munkahelyét. Jo csapatot aranyáron sem találsz.
3/3 anonim válasza:
Igazi kétbalkezes vagyok. Inkább magam csinálom a lakás felújítást. Akárhány alkalommal hívtam "mestert", mindig újra csináltam a munkájukat. Mindegy, hogy milyen jó referenciákat mutattak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!