Műhelyemben (26m2) a beton megkopott, jön fel a kavics, persze nem mindenhol! Mit javasoltok, hogy lehetne kijavítani? Misung réteggel? Kinek milyen ötlete van?
Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 22:18
1/11 gomzoli válasza:
Ha már gödrös lett a padló, akkor önterülő aljzatkiegyenlítőt tennék rá (de még előtte kiporszívózni és mélyalapozóval lekenni!), aztán száradás után lekenném olyan padlófestékkel ami strapabíró, pl. garázsok padlójára is használnak.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Valami ilyesmit képzeltem el.
2016. jún. 3. 12:59
3/11 anonim válasza:
Ahogy az első mondja... de az alapozás tényleg fontos.
De azt tudd, hogy az önterülő nem terül magától, el kell húzni síkba, nem elég csak kiönteni pár vödörrel!
4/11 A kérdező kommentje:
Rendben van, erről már hallottam, hogy nem terül el, húzni kell! Köszönöm szépen a segítséget!Gondoltam még járólapra is,csak attól félek, hogy elreped ha valami ráesik!
2016. jún. 3. 19:48
5/11 gomzoli válasza:
Hát igen, műhelyben leeshet néha ez-az. Meg aztán jóval költségesebb is lenne a járólap.
6/11 BiTOPro97 válasza:
Ha burkolatot akarsz, járólap árában van csúszásgátló és kopásálló ipari padlóburkoló is elég sokféle. Ami amúgy em árt. Mivel a betonnal szemben könnyebben tisztítható is például.
7/11 BiTOPro97 válasza:
Amúgy a műgyanták meg nagyon hálásak.
Az sem sérül, meg amit leejtsz sem könnyen, meg jól tisztítható, nem szívja magába a dolgokat mint a beton.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Utánanézek. Tetszik a dolog.
2016. jún. 13. 21:39
9/11 BiTOPro97 válasza:
Szívesen! Amúgy nagyapám műhelyében is ez van.
10/11 anonim válasza:
Még egy szavazat a műgyanta ipari padlónak.
Az aljzat kiegyenlítő önmagában nem kopás álló. Közvetlen járófelületnek nem való. A felmállott beton kiegyenlítésére jó, de valamilyen burkolat kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!