Szobafestés falra szerelt bútorokkal - hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok, bocsánat a buta kérdésért, de még sose festettem ki a szobámat. Most 5 éve hogy ideköltöztünk, és időszerűnek érzem, viszont van egy problémám. Van egy iszonyú nagy, 2 méter magas dupla tolóajtós ikeás gardróbom (ilyen: [link] illetve 2 db falra szerelt könyvespolcom. Na most nem tudom, hogy ezeket elvigyem-e a helyükről a festés alatt, vagy sem? A gardrób nincs rögzítve, de brutálnagy és egyedül biztos nem tudom mozgatni. (Segítségem nem nagyon lesz.) A falra szerelt polcok nem olyan nagyok, viszont nem tudom, hogy lehetne őket leszedni a falról, ha egyáltalán... ti hogy oldottátok ezt meg? Bármi ötlet?2016. máj. 23. 20:12
1/4 anonim válasza:
Polcot épp úgy lehet leszedni ahogy felrakták. A szekrény meg eltolható, üresen nem olyan nehéz. Csúszós cuccot aláraksz ha szőnyegen van, úgy könnyebb. Szerintem semmiképp ne fesd körbe a bútorokat, az igencsak igénytelen szokott lenni.
2/4 A kérdező kommentje:
Ok köszi, akkor megpróbálkozunk vele :)
2016. máj. 23. 20:26
3/4 anonim válasza:
Én tologattam ilyen óriásgardróbot egyedül. Teljesen ki kell üríteni, a mozdítható polcokat is kivenni. Kicsit megbillentve (előre, hátra) raksz a sarkai alá konyharuhát, rongyot, akármit.
Onnantól gyerekjáték, de minél lejjebb fogd, mert ha fent nyomod, nagyon feszül, megreccsenhet valami, kiugrik a hátlap.
A fali polcot meg egyszerű le és vissza szerelni, mindig csavar tartja
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! :)
2016. máj. 25. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!