Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogyan tudom megállapítani,...

Hogyan tudom megállapítani, hogy a társasházban a falam válaszfal-e, vagy tartófal?

Figyelt kérdés
Egy 4 szintes (alagsor, magasföldszint, 1, 2) házban tervezek venni egy 1 szobás, 36 nm-es lakást, és a fürdőben lévő résznél el szeretném bontani a falakat. Előzetes kérdés lenne, mert addig nem veszem meg a lakást, statikust később hívnék, amikor már biztos a vétel. A fal nagyjából 80 cm széles, 250 cm magas, és 20-25 cm vastag, ennél csak vékonyabb falak vannak ezen a részen. Közvetlenül mellette van a lefolyónak kialakítva egy kisebb kiugró rész. Ez a WC és a fürdőszoba közötti rész lenne egyébként, és ezt szeretném egybe nyitni. A válaszokat köszönöm előre is!

2016. máj. 12. 09:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10-es, én építész vagyok, messziről megmondom, hogy tartófal, válaszfal, gépészeti akna, vagy kémény... Még azt is, hogy milyen anyagból van és hogy mikor épült. Ez egy elég sokrétű szakma, nem véletlen kell hozzá egyetem.
2016. máj. 13. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!