Beltéri ajtó festése, milyen festékkel?
Figyelt kérdés
Alapmázolt közismert praktikerben vásárolt fehér ajtó.
vékony lazúrral próbáltam lefesteni egy kis helyen, nagyon csúnya lett, gyorsan le is mostam.csikós lett. mert a mintázat is olyan.
Xyladekor márkát vettem.
segítsen valaki,köszönöm
Reni
2016. ápr. 5. 09:51
1/3 anonim válasza:
Azt nem kell festeni. Úgy jó ahogy van.
2/3 anonim válasza:
Miért ne kéne lefesteni? Nekem is levan. Ugyan ilyen. De fehérrel kentem le ugyanúgy. Van rá festék a festékbpltban tudják. Megmondod, hogy olyan kell, hogy megmaradjon az erezet.
3/3 A kérdező kommentje:
Le szeretnem festeni, kicsit foltos mar...nagyon vigyazunk ra de azert van ket gyermekunk.ohatatlanul ujjlenyomatos lett. Festekboltban vettem az ecsetet, de ott a csajszi nem tudta milyen ajtot mondok igy nem tudott festeket ajanlani.
Aki legfestette mar milyet hasznalt?
Koszonom
2016. ápr. 6. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!