Mennyibe kerülhet a gáz bekötetés mindennel együtt sima konvektorral?
Figyelt kérdés
Kéne 4 kis konvektor a 4 szobába
2 nagyobb a nappaliba
Egy fali fűtő a fürdőbe plusz egy 120 literes gázbojler
Gáz csonk az meg van mert nem rég volt benn gáz kB 8 éve
Tehát kéne 6 konvektor
1 fali fűtő
1 bojler
Mennyibe kerül kB az egész mindennel együtt?
Úgy értem hogy minden benne van be kötés munka dij anyag
Tehát minden kompletten?
2016. márc. 26. 21:51
1/11 anonim válasza:
1-1.5 millió függően attól, hogy milyen minőségű berendezéseket veszel. De lehet, hogy még keveset is mondtam.
2/11 anonim válasza:
Inkább több. Miért nem jó a kazán + radiátorok? Ugyannyi, de jóval gazdaságosabb az üzemeltetése.
3/11 anonim válasza:
ha a csonk, felállás sincsen a 2 millát is elérheti!tervezés, jóváhagyás kemények a szabályok!
4/11 anonim válasza:
Csonk megvan már, de ezek alapján is a másfél millió Ft a reálisabb összeg, meg persze egyéb apróságok.
5/11 anonim válasza:
Konvektor? Fali fűtő ? Ez a múlt század technológiája,
így inged gatyád rámegy majd a gázszámlára.
CSináltass inkább központi fűtést,hidd el sokkal jobban jársz.
6/11 anonim válasza:
Leesett az allam a valaszoktol. En is koszi.
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő mitől esett le az állad?
2016. márc. 27. 08:26
8/11 anonim válasza:
6-os voltam: az araktol. A furdom felujitasara is 1M-t mondtak - egyelore gyujtok ra. Ismerosok, okoskodok mondjak, h negyedebol kijonne, de latom, h nem... a te peldad is ezt igazolja. Meg egyszer en is szeretnek konvektorcseret...
9/11 anonim válasza:
Nem értem én sem, miért akarsz elavult technikát kiépíttetni egy rakat pénzért. Központi fűtés is kb ugyanannyiból van meg, kevesebb a "kütyü", gazdaságosabb, szebb. Egy meglévő rendszernél még érdemes kicserélni 1-1 konvektort, ha az embernek nincs pénze kidobni az egészet, de szerintem egy gázszerelő is nézne nagyot, hogy te ilyet akarsz saját akaratodból :-)
10/11 anonim válasza:
A gond ott kezdődik, hogy adolgokat meg kell venni, ilyesminél a használt nem játszik annyira. A szerelési díj általában a kissebb része a teljes összegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!