Repedezik a vakolat a kéménycső és a fal találkozásánál! Ötletek megoldásra?
Figyelt kérdés
A kéménycső be van falazva közvetlenül a kéménybe, és egy idő a melegtől (gondolom én) repedezik a vakolat, és füst szivárgásnak is nyomát látom.
Milyen megoldás, illetve milyen vakolattal kellene megcsinálni, hogy ne repedjen meg ujra.
Válaszokat előre is köszönöm.
2016. febr. 27. 21:03
1/5 A kérdező kommentje:
Kéménycső helyett Kandallócsövet akartam írni, elnézést!
2016. febr. 27. 21:05
2/5 TappancsMancs válasza:
Nem értek a kéményekhez, de szerintem az lenne az első.
3/5 anonim válasza:
Inkább takard el körgallér vagy valami más megoldás ,szerintem minden vakolat megreped a tágulástól.
4/5 A kérdező kommentje:
Körgallér azért nem jó, mert nem merőlegesen megy a cső a falba, hanem szöget zár be.
Ahogy néztem csak begipszelték amikor csinálták, és a gipszes rész repedezik. megpróbálom bevakolni, hátha segít rajta, vagy keresek hőálló vakolatot. Elvileg létezik ilyen is.
2016. febr. 28. 11:39
5/5 anonim válasza:
Jól írod? A füst szivárog a repedésből? Hát ez SZAR, sőt életveszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!