A lakásfelújítás panelban melyik időintervallumban engedélyezett és szombatot tartalmazza-e?
#1 ez komoly?
este 10-ig lehet falat vésni? :D
egyébként hétköznap reggel 7-8-tól, délután 4-5-ig lehet hivatalosan felújítási munkákat végezni.
szombaton pedig délig szokás.
de benne van a házirendbe minden.
most az, hogy a munkások neki állnak 8 előtt melózni érthető hisz az idő megy, és az idő pedig pénz.
panel felújítás az ilyen, ezzel nem lehet mit kezdeni, majd végezek egyszer.
én dolgoztam egy 2012-ben elkészült új építésű lakóparkban, legalább 1000 lakás volt ott.
na már most ott úgy értékesítették a lakásokat, hogy teljesen szűz volt a belseje, le van betonozva az alja, meg ki voltak vakolva a helységek és ennyi.
tehát aki ott vett lakást annak minimum 2-3 hónapig várnia kellett még saját igényei szerint megcsinálják a belsejét.
gondolj bele ott lassan már 4 éve megállás nélkül mennek a munkálatok, volt aki komplett válaszfalakat szedetett ki, közben meg már több százan ott élnek.
és tényleg nonstop mennek a gépek, reggel 8-tól délután 5-ig, ha az ott élők kibírják ezt évek óta, akkor szerintem te is kibírod azt a pár hetet..
Hivatalosan nem tudom ,hogy megy, mi próbáltunk a délutáni órákra végezni a hangos dolgokkal, hogy mikor hazaérnek a munkából, már ne legyen nagy zaj. Kisebb dolgokkal is legkésőbb 6-ig végeztek a melósok.
Most az anyám lépcsőházában van felújítás, na az gáz, mert tegnap és tegnapelőtt éjfélkor még kalapáltak. A tegnapelőttöt még átaludtam, de tegnap már azt mondtam lemegyek, ha fél óra múlva nem hagyják abba. Szerencsére abbahagyták.
Ma nem vagyok otthon, nem tudom meddig zajonganak :S
Bejárat környékén lehet ki van téve a tájékoztató. A közös képviselőtől kérd a hivatalos házirendet.
Nálunk H-P 8-18,SZ 9-14,V:-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!