Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Honnan lehet megtudni, hogy...

Honnan lehet megtudni, hogy egy beltéri oszlop tartóoszlop, vagy kibontható? Használt házat vettünk, az oszloptól megszabadulnánk, mert rossz helyen van.

Figyelt kérdés
Nyilván nem akarok statikust hívni egy vagyonért, meg lehet valahogy nézni, hogy mi az oszlop funkciója?
2016. jan. 16. 14:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ma 13:16 Attól függ hol laksz. Ha ott ahol én és el mész orvoshoz attól még beteg maradsz.
2016. jan. 17. 14:53
 12/17 A kérdező kommentje:

na igen, erre nem is reagáltam, ha nem oltári nagy a baj, akkor a legeslegtöbb ember nem megy orvoshoz, hanem körbekérdez, járt-e már így valaki, vagy szétnéz neten.

tetszik-nem tetszik, ez már a kor sajátossága, hátha megtaláljuk a megoldást interneten. orvoshoz menni nagyon sok idő, órákat kell ülnöd a rendelőben. ha nem voltál beteg, ott tuti elkapsz valamit. és közel sem biztos, hogy az orvos tud segíteni, erről tudnék mesélni, de nem ez a téma.

ne magyarázd már nekem, hogy ha valaki elkezd felújítani, akkor hív egy statikust, mert ez a normális. kőgazdagéknál talán, de nem ez az általános, erre a nyakamat rá merem tenni!

vidék-nem vidék, divat-nem divat, 100-ból 99 felújítást nem lát statikus, ez fix!

mindjárt csinálok képet, és küldöm privátban.

2016. jan. 17. 15:15
 13/17 anonim ***** válasza:

[link]

2016. jan. 17. 15:56
 14/17 A kérdező kommentje:

ó anyám, ez egy eleve olyan állapotú romhalmaz, ráadásul az oroszoknál, akiknél idiótább nép nincs a világon... :D

na ennek semmi köze nem volt a kérdésemhez.

2016. jan. 17. 16:01
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

#13 inkább hagyjuk azt a videót...

nem tudom hogy most komolyan gondoltad hogy belinkeled ide, vagy csak poénkodtál egy kicsit?

nem mindegy nem is érdekes erre több időt pazarolni.

2016. jan. 17. 16:04
 16/17 anonim ***** válasza:
45%

na mindegy, nem is érdemes erre több időt pazarolni*

(tablet szereti átírni a gondolataimat...)

2016. jan. 17. 16:10
 17/17 anonim ***** válasza:
48%

Nekem ugyan mindegy, hogy mit csináltok. Nem az én házam, semmi közöm hozzá. :-D

Csak majd egy hónap múlva nem kel ideírni a kérdést, hogy megrepedt a födém, ez vajon a kőműves hibája-e és hogyan lehet helyrehozni...

Pápá!

2016. jan. 17. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!