Hálószobába csempe?
Hát nem tudom...
Vegyünk, egy 5x3 m-es falat. Az ugye 15 nm, ami 7 csomag lamináltlap. Ha egy csomag -mondjuk 10 kg, az ugye 150kg összesen.
Én nem állnék elé, abban bízva, hogy egy nyomorult szilikon, vagy ragasztó megtartja, arról nem is beszélve, hogy mennyibe kerülne 1200 ft-os ragasztóval ennyi nm-t felragasztani.
#5 alapjában véve hülyeségeket beszélsz, ami adódhat abból is hogy fingod nincs a témáról.
a szerinted "nyomorult szilikon" -al ragasztják össze pl. a több száz literes akváriumokat is.
igen, sima ecetsavas szilikon ragasztóval.
szóval az elméleted már itt megbukott, mert egy 200 literes akváriumban lévő víz feszítő ereje fényévekkel több, mint ami a te példádban szerepel.
a másik, egy egyszerű példát mondok neked, verj be egy 80-as szeget 3/4ig egy függőleges oszlopba, majd próbáld meg kihúzni függőleges irányba.
még ha az egész testtömegeddel is ránehézkedsz akkor sem fog összejönni.
majd próbáld ki ugyan ezt vízszintesen is, egy laza mozdulattal erőlködés nélkül kihúzod.
ez egyszerű fizika.
egyébként csak annyit mondok, hogy bontottam már szilikonnal ragasztott dolgokat a falról, 2-3 centi vakolattal együtt jött le.
egy tubus szilikonnal pedig kb 3-4 négyzetmétert is fel lehet ragasztani, és az ára nem 1200ft, hanem csak 1000.
Hát persze. De nem a falhoz ragasztod, hanem a falfestékhez,
ami ki tudja hogy tart nagyokos!
#5-7-es gondolom egy ember válasza! Hatos szépen megfogalmazta, látom nincsen rálátásod, csak írtál 1 baromságot! A 3 leírta szépen! Amit a 6 -os megerősített!
Na ez amikor tudatlan emberek okoskodnak, és hülézik :D 1mást! Lehet a pirosat nyomni! Ehhez biztosan jobban értesz! További szép napot!
6-nak: 5,7,8 leírta, nincs mit hozzászólnom, csupán annyit Te nem hiszel másoknak! Ezek után nincs kedvem képet feltenni, mert úgy sem hinnéd el! Sajnálom! Nem gondoltam a jó választ is lepontozzák, és le "okos"-de finoman fejezted ki magad...
T Kérdezőnek-javaslom nyugodtan megy csinálhatod. Le sem írom a munka folyamatot, mert okoskodó embereknek a jó, és kipróbált munka nem tanultságos!
Gondoltam ezen az oldalon tanulunk a mások ötleteiből, de tévedtem???!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!