Csaptelepeket át lehet valahogyan színezni? Krómból szeretnék bronzszínt.
Figyelt kérdés
új lakásba költöztem, ami fel van újítva, kludi csaptelepek vannak mindenütt, viszont én bronz színű lámpákat szeretnék. valahogy megoldható az átfújásuk?2015. nov. 23. 15:29
1/2 TappancsMancs válasza:
A bronz szín a kludihoz nem fog illeni a modern formája miatt,elcsesznéd. Ha nagyon olyat szeretnél keress galvanizáló vállalkozásokat és biztos akad ahol bronzosítanak is. Mellékesen a bronz színű lámpa antik vagy rusztikus stílusú. Menni fog a ház egész belsőjéhez, csak mert ha modern bútoraid vannak és le sem cserélnéd én néznék mást. Csak tipp volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
az előző lakással együtt minden bútoromat is megvették, így mindenből új lesz. thai-indiai stílust szeretnék
2015. dec. 3. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!