Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ajtózár működése?

Ajtózár működése?

Figyelt kérdés
Vettem egy bejárati ajtót és mivel még soha ezelőtt nem volt ilyenben részem, gondoltam mielőtt beépítik összerakom, amit tudok. Rögtön az elején elakadtam, ugyanis nem tudok rájönni, hogy miért nem nyílik az ajtó. Hiába nyitom a kulccsal, akkor sem nyitódik, valami még fogja, de nem látom, hogy mi.
2015. nov. 20. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyiböl lehetetlen "okosat" mondani.
2015. nov. 20. 22:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Benne van az ajtóban a zár, én pedig kaptam hozzá 2 kilincset, cilindereket és néhány csavart, na meg egy fém rudat, aminek a végeire illeszkedik a 2 kilincs. Na most ha szépen összerakom és megpróbálom a zárhoz kapott kulccsal kinyitni akkor nem sikerül. Valami még fogja ezen kívül, de nem látok más nyitót rajta. Biztonsági ajtóról van szó, ha ez segít.
2015. nov. 20. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
szokták, szeget vernek a tokba, arra akasztják a kulcsot. Talán jobban bele verték a szeget!
2015. nov. 21. 00:02
 4/4 anonim ***** válasza:
biztonsági is csak részben segít. fa esetében, lehet, hogy csak egymásba van feszülve.forgasd a kulcsot befele, záródik e egyeltalán. de többféle zár van és nem érdemes elcseszned. lehet, hogy kilincs is kell a záráshoz ha olyan erkélyajtós több ponton záródó (bár ez nem biztonsági)
2015. nov. 21. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!