Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Családi hazamat szeretném...

Családi hazamat szeretném felújítani! Milyen állami támogatást vehetek igénybe?

Figyelt kérdés

2015. nov. 2. 10:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
bb
2015. nov. 3. 14:09
 12/17 anonim ***** válasza:

kit érdekelne, hogy kell számla...

ha valóban felújításra költi a pénzt, akkor van számlája.

a kőműves munkát vagy ablakcserét úgyse csinálja meg, azt szakember fogja.

saját erő... aha... és ha NINCS?

2015. nov. 3. 17:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha nincs saját erő akkor nagy a valószínűsége, hogy pályázati támogatás sincs.

Nem nagyon vannak 100%-os támogatási intenzitású pályázatok. Max önkormányzatoknak, meg költségvetési szerveknek.

Vállalkozásoknak is inkább csak 50%-os szokott lenni a plafon. Ami a végére lesz kb. 40% a nem elszámolható-nem támogatott tételek miatt.

Magánszemélynél meg még rosszabb. Lásd Áfa.

2015. nov. 3. 17:27
 14/17 anonim ***** válasza:

"""""""""kit érdekelne, hogy kell számla..""""""""""""

engem, mert számla nélkül kell csinálni, akkor fele annyiba kerül

2015. nov. 3. 17:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Családi ház felújításához jelenleg egyáltalán nincs állami támogatás. Nézzetek már szét, mielőtt bármit írtok. Felújíthatsz banki hitelből, ami egyáltalán nem támogatott. Kétlem, hogy bármely önkormányzat a saját keretei között jelenleg adna bármilyen támogatást családi ház felújításra, egyszerűen nincs pénzük.

A paneleknél volt, és volt tégla társasházaknál is. Először a kisebb létszámúaknál, utána a nagyobbaknál. Volt tervben, hogy lesz a családi házakra is, de a számításokat keresztül húzta a migráns áradat. Ezt nem én találtam ki, hanem Lázár János mondta egyik beszédében, be is van itt linkelve. Szóval jelen állás szerint egyszerűen nincs állami támogatás családi házak felújítására. Volt kazáncsere, mosógép, hűtőgép támogatás és ennyi.

2015. nov. 4. 09:23
 16/17 stratega válasza:

Amatőrök...

Építsetek stadiont , arra mindig van pénz .. és a fűtését is állja az állam maffia , a kisvasút építéssel együtt. :-)

2015. nov. 8. 09:40
 17/17 bithorlo ***** válasza:

[link]

Megmondtam, vagy megmondtam... De már a populárisabb felületeken is terjeng. Mielőtt okosakat írnak egyesek. 😉

2015. dec. 20. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!