Piros fekete vagy zöld színvilág a konyhai tárgyak, edények által?
Figyelt kérdés
tudom volt ilyen de most még egy szín szóba jött :)
Szóval A, B vagy C?????
Tudom a botmixer a feketénél lilás meg nem mindegyik ugyan az de nem találtam :/ Ja és a 3. az a C :DD
A történet: Gasztroblogger szeretnék lenni, és amúgy is bevásárlást kell tartanom ezen a részlegen azért szeretnék harmónikus színeket. És fontos az ár is, mert gondolom feketét több helyen találok mint színeset..
2015. okt. 29. 18:35
1/1 TappancsMancs válasza:
Ezek nekem nem tetszenek de piros amúgy. A zöld számomra alig megy valamihez sose mutat úgy, se autóban se ruhában se lakásban. Én mélyebb pirosat néznék. Esetleg pár darab feketét amiből találsz, némi fehér meg kerámiaszín és rozsdamentes acél. Kb. Szerintem ezek illenek edényekhez, a többi meg divat és csicsa. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!