Kirle083 kérdése:
Magasfényű zománcfesték sárgulása ellen valami fortélyt ismer-e valaki?
Figyelt kérdés
Csiszoláson, alapozáson,finomcsiszoláson túl vagyok, a mázolás következik. Hallottam ezt-azt már.
Például mesterzománc és trinát radiátorzománc 60-40 %-os keverése. Elviseli egymást a 2 anyag?
Vagy a fehérbe kis mennyiségű kék zománc keverése?
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 19. 08:36
1/2 anonim válasza:
Aki nálam festett egy gyufafejnyi feketét tett a fehér festékbe. Az ő szóhasználata az volt, hogy meg kell törni a fehéret. De tényleg minimális mennyiséget használt. (a kéket mint optikai fehérítőt értem ugyan, de nem ajánlom mert esetleg hideg árnyalatot ad az ajtónak, ha túlzásba viszed)
2/2 anonim válasza:
Használj selyemfényű zománcfestéket. Sokkal szebb és tartósabb, nem sárgul be egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!