Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » SOS kérdés! Hogy szedjem le a...

SOS kérdés! Hogy szedjem le a maszkolószalagot festés után?

Figyelt kérdés
Külső festés elhúzódott és most lett készen. A papír ragasztószalag, amit a műanyag ablak szélére ragasztottam, a hosszú idő alatt rátapadt annyira, hogy nem akar lejönni. Kis fecnikben tudom csak leszedni, de ott is csak maradványosan. Mit tegyek?
2015. okt. 8. 09:48
 1/6 TappancsMancs ***** válasza:

Én vigyáznék az ablakra, még műanyag lappal talán megpróbálható letolni, de csak ha könnyen lejön. Próbáld ki egy plastic kártyával finoman. Ha cikis ne erőltesd:

[link]

2015. okt. 8. 22:26
 2/6 TappancsMancs ***** válasza:
A műanyaggal is összekaristolhatod, azért óvatosan.
2015. okt. 8. 22:26
 3/6 A kérdező kommentje:
benzinnel nekimehetek?
2015. okt. 9. 08:12
 4/6 TappancsMancs ***** válasza:
Ma már annyi féle anyagot előállítanak, hogy ezt nem lehet biztosra mondani. Szedtem már le kímélős körömlakk lemosóval laminált parkettáról szalag ragacsot és bizony kicsit bemattította. Próbáld ki egy kevésbé feltűnő helyen mielőtt nekiesel.
2015. okt. 10. 19:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Rámentem hajszárítóval, és le lehetett húzni a szalagot. majd benzinnel a ragacsot leszedtem és aromás hígítóval letisztáztam, majd mosószeres vízzel lemostam
2015. okt. 11. 07:28
 6/6 feketetibi válasza:
Sehogy.
2015. okt. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.