Járólap vs. Lamináltpadló?
Járólap drágább törékenyebb nehezebb cserélni és csíkos fugahálók, viszont kevésbé érzékeny a sok felmosásra, dizájnosabb jobban ellenáll a karcolásnak.
Laminált padló nincs fugaháló így homogénebb felület, sokkal olcsóbb megvenni és lerakatni, nem örik ha leesik egy nehezebb tárgy, puhább kényelmesebb könnyebb cserélni, viszont kevésbé bírja a vizes kezelést, a karcolás és por jobban látszik rajta. Szerintetek?
Nem tennék mindenhova járólapot. Szerintem nem otthonos. Nekünk az volt a nappaliban, de nem szerettem, tettünk rá laminált lapot. Sokkal melegebb, otthonosabb, kellemesebb hatást nyújt számomra.
Konyhába, előszobába, közlekedőbe egyértelműen laminált lap. Ezek a helyek azért kicsit nagyobb igénybevételnek vannak kitéve.
Egyébként laminált lapból érdemes jobb minőségűt venni, nem csak az éppen akciós gagyit. Áztatni azt sem kell felmosásnál, de szerintem erre oda lehet figyelni.
Konyhasarokba én nem tennék lamináltat, ott azért van hogy kiborul valami, kifolyik a víz stb. Előszoba dettó, nedves, sáros cipőt nem lehet megúszni. Bár a csak járólap tényleg nem otthonos, de az megoldható egy szőnyeggel (vagy padlófűtéssel), esetleg a minta választással (pl famintás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!