Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Előtetőnél ha szarufa rögzítőt...

Előtetőnél ha szarufa rögzítőt használok akkor nem is kell megfaragni a szarufákat, hogy jobban felfeküdjenek?

Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok: ami bal oldalon alul van.
2015. aug. 11. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg ha a fotót is átküldenéd mert így nem nagyon tudjuk mi van bal oldalon alul.-))
2015. aug. 12. 04:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Igazad van, ez a válasz valóban hasznos :) Lemaradt a kép.

[link]

2015. aug. 12. 08:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nincsen szög akkor nem kell megfaragni ,de az alsó gerendát vágathatod szögre .
2015. aug. 13. 05:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Lesz azért szög, nem nagy olyan 10 fokos.
2015. aug. 13. 08:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Kármira gondolsz. Tehát, hogy a szelemen belesüllyedjen a szarufába.

Kölyökkoromban csináltam én is vasalatokkal faragás helyett. Egész jók lettek (akkori viszonylatban).

Arra figyelj, hogy nem sima facsavart használj, mert annak ki fog állni a feje a vasalatból. Keress olyat aminek "lencse"szerű feje van. Nem tudom mi a neve, de van most itthon is belőle. Ha kell holnap lefotózom :)

2015. aug. 15. 21:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Igen, számomra egyszerűbb vassal megfogatni mint faragni, ez lesz az első ilyen művem. Talán bevágni se olyan nehéz mint ahogy most gondolom, lehet végül megpróbálom.

2015. aug. 18. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szeglemeznek is hívják a szarufa rögzítődet. Össze lehet vele rakni, de statikailag gyengébb, ha kármi nélkül csinálod.
2015. szept. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!