Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » A sziloplasztot milyen fehér...

A sziloplasztot milyen fehér festékkel tudom lefesteni, mivel ablakpárkányt szigeteltünk és az pedig fa anyag!? Esetleg fehér fafestékkel?

Figyelt kérdés

2015. júl. 29. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a vízbázisú falfesték nem az igazi, mert lepereg, ha megnyomják a xilót.

Leginkább akrilfestékkel,fémre-fára alkalmas zománcfestékkel. cellkolort vagy trinátot javasolok például.

2015. júl. 29. 14:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ..utánajárok!
2015. júl. 29. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem szilozod egyből barnára ?
2015. júl. 29. 19:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Fehérre akarom festeni és már levan szilózva átlátszóval ..arra akarok fehér festéket venni
2015. júl. 29. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A sziloplasztra nem tapad semmilyen festék, mert szilikon-kaucsuk alapanyagból van. Ezért szoktak olyan színűt használni, amilyenre szükség van. Erre a célra, kifejezetten átfesthető (akril) tömítőpasztát kellett volna használni.
2015. júl. 30. 07:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem festhető sziloval eltt kinyomva akkor teljesen mindegy, minden le fog jönni róla.
2015. aug. 1. 07:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek..a fehér szilónál maradtam azt is nyomtam rá😊
2015. aug. 2. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!