Hogyan tudok a pincében átfúrni egy 40cm + os beton alapot?
Csatornázunk, ott ki akarom dugni a 110mm-es pvc csövet. Van barkács vésőgépem, ütvefúrógépem, de a fúrófejek csak max 30mm-esek. Hja és nincs pénzem kihívni a profi Falfúró Kft!
?? Köszi.
1.-nek.
Tescos géppel is megoldható, a Makita túlsztárolt Magyarországon. Einhellek is ugyanúgy bírják, harmadannyiért!
Hali én most fúrtam 40 centi vastag vasbeton alapot.
Nekem 40 mm átmérőjű lyuk kellett. Elképesztően kemény munka volt. Sima kis fúróval esélytelen. Elkezdtem és nem boldogultam. Béreltünk ipari nagy teljesítményűt, és azzal is órákig kinlódtunk. Végül kiderült, hogy nem is jó helyre fúrtuk.
Jött a szaki (fűtés szerelő) a sajátjával és fúrt újat jó helyre. Az egész délutáni munkájáért 5e ft kért...
Még egyszer nem mocskolnám össze a kezem, hanem hívnám őt.
Keress valami jó képességű félalkesz melóst, aki hasonlókat csinál. Kőműves, fűtés szerelő, vagy hasonló, és van gépje is....
Keress valami jó képességű félalkesz melóst, aki hasonlókat csinál. Kőműves, fűtés szerelő, vagy hasonló, és van gépje is....
hát ilyen egyben nincsen már, csak a Tiszántúlon talán
Nálunk fél napra senki se jön el dolgozni, az biztos.
Pl. a klímát nem szerelik be nyáron, ha te veszed meg másnál, hiába fizetsz 50.000-et, mert tele van munkával, olyan munkát vállal, ahol a berendezést tőle veszik. Azon is van neki 40ezres haszna.
Kis munka nincs. Nagy munka van és az anyagot ő veszi és továbbszámláz bolti áron neked. Ő kedvezménnyel kapja ugyan onnan, ahol te nem kapsz kedvezményt, 70-80 százalékon, de azt nem adja neked, te 100at fizetsz neki.
festetés nincs nyáron, csak olyan, ami alacsony ház, mert nem épít állványt, addig kettőt megcsinál sámliról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!