Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogyan tudok a pincében...

Hogyan tudok a pincében átfúrni egy 40cm + os beton alapot?

Figyelt kérdés

Csatornázunk, ott ki akarom dugni a 110mm-es pvc csövet. Van barkács vésőgépem, ütvefúrógépem, de a fúrófejek csak max 30mm-esek. Hja és nincs pénzem kihívni a profi Falfúró Kft!

?? Köszi.

2015. júl. 26. 11:05
1 2
 1/12 vfrtom ***** válasza:
79%
Ezekkel inkább sehogy, csak kínlódni fogsz napokig. Mi már 20cm-es betonhoz a klíma kivezetésnél profi makita gépet használtunk. Jobban jársz ha bérelsz valami barkácsboltban gépet meg fúrófejet.
2015. júl. 26. 11:18
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
120-130-as kört körbefúrsz, vésőgéppel kiütöd a közepét, és addig ismételgeted, míg át nem érsz a betonon.
2015. júl. 26. 11:21
 3/12 anonim ***** válasza:
31%

1.-nek.

Tescos géppel is megoldható, a Makita túlsztárolt Magyarországon. Einhellek is ugyanúgy bírják, harmadannyiért!

2015. júl. 26. 11:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Á-értem.
2015. júl. 26. 11:24
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Hali én most fúrtam 40 centi vastag vasbeton alapot.

Nekem 40 mm átmérőjű lyuk kellett. Elképesztően kemény munka volt. Sima kis fúróval esélytelen. Elkezdtem és nem boldogultam. Béreltünk ipari nagy teljesítményűt, és azzal is órákig kinlódtunk. Végül kiderült, hogy nem is jó helyre fúrtuk.

Jött a szaki (fűtés szerelő) a sajátjával és fúrt újat jó helyre. Az egész délutáni munkájáért 5e ft kért...

Még egyszer nem mocskolnám össze a kezem, hanem hívnám őt.

Keress valami jó képességű félalkesz melóst, aki hasonlókat csinál. Kőműves, fűtés szerelő, vagy hasonló, és van gépje is....

2015. júl. 26. 12:25
 6/12 vfrtom ***** válasza:
27%
3.-nak akkor hajrá kínlódj a szarral. Tipikus házibarkács hozzáállás. Jó lesz az , meg évente csak párszor kell, meg ilyenek, aztán megy az anyázás,meg harmadjára veszi meg a 10ezres gépet.Csak nem gondol bele , hogy 30-ért már olyat vesz ami kiszolgálja. Nem azt mondtam , hogy vegyen 200ezres gépet,de BARKÁCS szerszámmal csak szenvedni fog. Ma már lehet bérelni gépet, nem muszáj mesterrel együtt.
2015. júl. 26. 13:42
 7/12 anonim ***** válasza:
7%

Keress valami jó képességű félalkesz melóst, aki hasonlókat csinál. Kőműves, fűtés szerelő, vagy hasonló, és van gépje is....

hát ilyen egyben nincsen már, csak a Tiszántúlon talán

2015. júl. 26. 16:06
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg Tiszántúl :D
2015. júl. 26. 16:52
 9/12 anonim ***** válasza:
8%

Nálunk fél napra senki se jön el dolgozni, az biztos.

Pl. a klímát nem szerelik be nyáron, ha te veszed meg másnál, hiába fizetsz 50.000-et, mert tele van munkával, olyan munkát vállal, ahol a berendezést tőle veszik. Azon is van neki 40ezres haszna.

Kis munka nincs. Nagy munka van és az anyagot ő veszi és továbbszámláz bolti áron neked. Ő kedvezménnyel kapja ugyan onnan, ahol te nem kapsz kedvezményt, 70-80 százalékon, de azt nem adja neked, te 100at fizetsz neki.

festetés nincs nyáron, csak olyan, ami alacsony ház, mert nem épít állványt, addig kettőt megcsinál sámliról

2015. júl. 26. 20:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk itt tényleg sztárolják a Makitát...Ketten haladtunk a Tescos gépekkel, 25cmt ma, a sajtjuk fúrásos módszerrel, holnapra jön egy ember Metabo-val...
2015. júl. 27. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!