Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Konyhai automata szellőzővel...

Konyhai automata szellőzővel kapcsolatban kellene némi segítség?

Figyelt kérdés

Tegnap (sokadik egyeztetés után) nálam járt egy ablakos, hogy felmérje a "helyzetet" és árajánlatot mondjon/adjon.

Ők a Gyurkoablak.eu névre "hallgatnak".

A cég képviselője hosszasan próbált arról meggyőzni, hogy MO-n egyedül csak ők foglalkoznak AERECO nevezetű szellőző rendszerekkel, nekik van csak arról bizonyítványuk/papírjuk, hogy a képzést (beépítési, stb) elvégezték, stb.

Hosszasan győzködött, hogy ők tudják a legkedvezőbb áron beszerezni az automata szellőztetőt Franciaországból.

Őszintén szólva, nem rendeltem meg egyből, mondtam neki, hogy majd jelentkezem. Még át kell beszélnem a férjemmel, stb.. + én se vagyok a pénzünk ellensége, így nézelődtem kicsit a neten.

Ők 24.500 forintért tennék be. Viszont, most találtam egy másik céget (Vecsési: [link] akik 20ezerért szerelik be ugyanazt.

A tegnapi cég képviselője beszélt még nekem arról, hogyha nem automatát szereltetek be, akkor az nem megfelelő. Valamint, hogy van olyan, amelyik sípol, főleg télen.

Az Asa 5H-ról (azt hiszem így írják) beszélt nekem folyamatosan.

Aki hasonló cipőben járt és a konyhai ablakára meg kellett oldani folyamatos szellőzést, az kivel csináltatta meg?

Milyen áron illetve, milyen munkát végeztek?

[BP-i panel]

Köszönöm!

2015. júl. 26. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Én már láttam ilyen "szellőzőt" (ami pontosabban légbeengedő), ezért válasz helyett bennem is kérdés merült fel, hogy meg tudod-e fogalmazni magad és mások számára is érthetően, hogy mit akarsz a panelépület konyhájába beszereltetni, azaz mit kívánsz elérni ?? A panelépületek nyílászárói annyira rosszul zárnak, hogy rengeteg levegőt engednek be légbeengedő nélkül is. Ha a főzésnél keletkező szagokat akarod megszüntetni, arra való a központi elszívó-szellőztető.
2015. júl. 26. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen ámításokat nem kell komolyan venni. Jár utána más lehetőségegnek és amelyik megtetszik, azt válaszd.
2015. júl. 26. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:
A panelekben van központi elszívó, szellőztető rendszer. Ez elég szokott lenni...
2015. júl. 26. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!